Membership

premium membership

Korting op diensten en producten
Naast het gratis trial account is er ook het premium Zilver, Goud, Platina membership en als laast een Vip. Het premium account heeft meer voordelen ten opzichte van het Trial account.Je krijgt bijvoorbeeld korting op diensten en producten van partners van Winstboek.
Beschikking over alle functies
Bij het premium account is er ook ruimte voor het documenteren van herinneringen en levensverhalen. Zo is het mogelijk om bijzondere gebeurtenissen in het leven op een tijdlijn te plaatsen, eventueel samen met foto’s die bij dit moment horen.Daarnaast is het ook mogelijk om ‘losse’ verhalen op te slaan die niet verbonden zijn aan een tijdlijn. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar het is ook zeer waardevol! Ook kun je met een premium account aangeven wat er met je social media accounts moet gebeuren.
Onbeperkte ruimte
Het gratis account biedt beperkte opslagruimte voor het registreren van wensen . Het premium account biedt echter onbeperkt de mogelijkheid om deze op te slaan.
Tweemaal per jaar het Winstboek Magazine
Het Winstboek  Magazine wordt gratis verzonden aan alle accounts met een Platina membership. In dit magazine vind je informatie terug over alle relevante zaken rond een internet bizz. De onderwerpen in het magazine worden op originele wijze benaderd en belicht.De slogan van winstboek.nl is dan ook terecht ‘Share your knowledge’!
Vip support

Houders van een Platinaaccount ontvangen Vip support. Dit betekent dat zij gegarandeerd binnen 24 uur antwoord ontvangen op vragen.

Redenen genoeg om voor €69,95 pe rmaand lid te worden met de voordelen van een vip membership!
Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.